SchoolCamps

wit_paars

Een fantastisch schoolkamp plan je met en bij Move Academy!

Move Academy biedt sportieve, uitdagende en unieke schoolkampen in de frisse buitenlucht. Een schoolkamp is voor iedere leerling een onvergetelijke ervaring en dat mag niet ontbreken in de basisschoolperiode. Move Academy ondersteunt u graag in de organisatie van een uniek en uitdagend schoolkamp.

Voor onze Schoolcamps maken wij gebruik van een mooie locatie met alle nodige voorzieningen. De locatie is gelegen in de Hoeksche waard op Camping Polderland, op ongeveer 10 kilometer afstand van Dordrecht.

In plaats van overnachten in kamphuizen, slapen leerlingen bij ons in tipi’s. Wat is er nu leuker dan verblijven in zo’n gaaf tentje met klasgenoten in een mini-dorpje van tipi tenten. Lekker wakker worden in de frisse lucht.

Onder begeleiding van onze gespecialiseerde docenten en instructeurs ondernemen leerlingen activiteiten die zij elders niet snel zullen ondernemen. Denk aan longboarden, spectaculaire bosspellen, archery tag, vlot bouwen, over de obstacle run en koken op open vuur. Leerlingen gaan letterlijk en figuurlijk hun grenzen verleggen.

Soms hebben leerlingen net een beetje extra zorg, uitdaging of begeleiding nodig. Vanuit Move Academy vinden wij deze extra zorg niet meer dan normaal. Alle docenten, instructeurs, coördinatoren en begeleiders die vanuit Move Academy worden ingezet bij de Schoolcamps, kunnen deze extra zorg bieden. Dit betekent ook dat wij Schoolcamps mogelijk kunnen maken voor scholen uit het speciaal onderwijs maar ook voor het reguliere onderwijs.

Wij bieden de schoolkampen aan op maat en komen daarom ook graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen om uw droomkamp samen te stellen!
Wees er snel bij om uw kamp te reserveren!

Onze schoolkampen zijn beschikbaar van 16 mei tot en met 8 juli 2022 en van 29 augustus tot en met 23 september 2022.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact met ons op:

Bent u tijdens de zomervakantie op zoek naar een uitdagend zomerkamp voor uw kind ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk op https://outdoor-zomerkamp.nl voor meer informatie!