Sportdagen

wit_paars

Sportdag op de planning, maar weinig tijd en ideeën?

Het organiseren van een sportdag neemt vaak veel tijd in beslag en vereist veel organisatietalent. Move Academy biedt uitgebreide programma’s  voor alle type scholen, tegen voordelige prijzen. Voor u een snelle en makkelijke manier om uw leerlingen een dag plezier te geven.
Een sportdag levert niet alleen plezier, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de leerling. Denk hierbij aan samenwerken, elkaar beter leren kennen, elkaar leren respecteren en grenzen verleggen.

De hulp die Move Academy kan bieden bij het organiseren van een sportdag, varieert van het aandragen van ideeën en materiaal tot het verzorgen van complete sportdagen inclusief begeleiding.
Concreet bieden wij twee verschillende producten aan:

  • Sportdag op maat
    Na een oriënterend gesprek verzorgen wij een sportdag op maat, welke volledig gebaseerd is op de wensen van de school. Deze sportdag kan op uw eigen locatie of op één van onze locaties uitgevoerd worden. Voorbeelden van uitdagende activiteiten die wij de leerlingen kunnen bieden zijn: abseilen van de school, longboarden, stormbaanrace, levend Angry Birds en freerunnen. Tijdens de sportdag kunnen wij naar wens onderscheid maken in activiteiten voor de onder-, midden- en bovenbouw.
  • Sportbox, vanaf € 250,-
    Er zijn twee verschillende sportboxen die aangepast kunnen worden aan de leeftijd van de leerlingen en de grootte van de groepen. De boxen zijn voorzien van een draaiboek, stuurkaarten en het benodigde materiaal. De sportboxen worden gebracht en gehaald door een docent van Move Academy, welke u tevens uitleg zal geven over het materiaal.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een gesprek? Bel of mail ons!

‘Move Academy haalt méér uit een sportdag!