Workshops

Leren door te doen
wit_paars

Zoekt u iets extra’s voor uw school of wilt u gewoon een keertje proeven van de expertise of uitdagingen die Move Academy te bieden heeft? Dat kan!
Wij bieden verschillende workshops aan waarin uitdaging, plezier en leren centraal staan.

– Longboarden
Dit is de ultime combinatie tussen skaten, surfen en snowboarden. Alle bewegingen zijn terug te vinden op het longboard.

– Boogschieten
Hoe werkt een pijl en boog nu echt? In deze workshop wordt het principe tot in de puntjes uitgelegd. Een spannende ervaring waarbij het trainen van de concentratie belangrijk is, met uiteindelijk al resultaat in de roos te kunnen schieten.

– Tennissen
Tennissen is meer dan alleen een balletje over een net slaan. Tennis vraagt om concentratie, coördinatie en samenwerken met de bal en met elkaar.

– Streetdance
Jezelf zijn door en lekker dansen op muziek? Er zijn geen regels, alle bewegingen zijn goed.

– Freerunning
Freerunning is de ‘urban’ versie van turnen, acrobatiek en atletiek. De obstakels die je tegen kan komen op straat krijgen een andere betekenis, denk hierbij aan bankjes, het dak van een schuurtje en muren. Freerunning is het verplaatsen van A naar B waarbij deze obstakels op allerlei manieren worden getrotseerd. Onderweg worden er tricks en moves gemaakt.

schoolcamps

Meer informatie

sportdagen

Meer informatie

ARRANGEMENTEN

arrangementen

OVER ONS

“Wat ik hoor, vergeet ik.
Wat ik zie, herinner ik.
Wat ik doe, weet ik.”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste.

KOM JIJ MOVE ACADEMY VERSTERKEN