Kampen

Leren door te doen
wit_paars

Hier moet nog tekst komen

Een aantal jaar geleden ontdekten wij dat steeds minder scholen de mogelijkheid hadden om op kamp te gaan, vaak vanwege een tekort aan financiële middelen. Dit moest anders, vonden wij. Een schoolkamp is voor iedere leerling een onvergetelijke herinnering die niet mag ontbreken in de basisschoolperiode. Move Academy ondersteunt scholen graag in de organisatie en uitvoering van een uniek en uitdagend schoolkamp.  

 

Move Academy heeft een eigen kampterrein met alle nodige voorzieningen. In plaats van vervoer per bus, komen leerlingen per fiets naar ons kampterrein. En in plaats van overnachten in kamphuizen, slapen leerlingen bij ons in tipi’s. Want wat is er nu leuker dan verblijven in je eigen minihuisje?  

 

Onder begeleiding van onze gespecialiseerde docenten en instructeurs ondernemen leerlingen activiteiten die zij elders niet snel zullen ondernemen. Denk aan boogschieten, longboarden en koken op open vuur. Leerlingen gaat letterlijk en figuurlijk hun grenzen verleggen.  

Soms hebben leerlingen net een beetje extra zorg, uitdaging of begeleiding nodig. Vanuit Move Academy vinden wij deze extra zorg niet meer dan normaal. Alle docenten, instructeurs, coördinatoren en begeleiders die vanuit Move Academy worden ingezet bij de Schoolcamps, kunnen deze extra zorg biedenDit betekent ook dat wij Schoolcamps kunnen mogelijk kunnen maken voor scholen uit het speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. 

Meer informatie over onze schoolcamps? Zie www.schoolcamps.nl 

sportdagen

Meer informatie

ARRANGEMENTEN

arrangementen

OVER ONS

“Wat ik hoor, vergeet ik.
Wat ik zie, herinner ik.
Wat ik doe, weet ik.”

Move Academy is een jong en dynamisch sportorganisatiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het coördineren en uitvoeren van sportactiviteiten in het onderwijs. Move Academy gebruikt sport en spel als hèt middel om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren te stimuleren. Onze kernwoorden zijn betrokkenheid, korte lijnen en enthousiasme.

KOM JIJ MOVE ACADEMY VERSTERKEN