SchoolCamps

wit_paars

Move Academy biedt sportieve, uitdagende schoolkampen in de frisse buitenlucht. Nadat wij ontdekten dat steeds minder scholen de mogelijkheid hebben om op kamp te gaan, kwamen we tot de conclusie dat we deze trend moesten ombuigen. Een schoolkamp is voor iedere leerling een onvergetelijke herinnering en dat mag niet ontbreken in de basisschoolperiode. Move Academy ondersteunt u graag in de organisatie van een uniek en uitdagend schoolkamp.

Voor onze Schoolcamps maken wij gebruik van een mooie locatie met alle nodige voorzieningen. De locatie is gelegen in de Hoeksche waard op Camping Polderland, op ongeveer 10 kilometer afstand van Dordrecht.

In plaats van overnachten in kamphuizen, slapen leerlingen bij ons in tipi’s. Wat is er nu leuker dan verblijven in je eigen minihuisje?  

Onder begeleiding van onze gespecialiseerde docenten en instructeurs ondernemen leerlingen activiteiten die zij elders niet snel zullen ondernemen. Denk aan boogschieten, longboarden en koken op open vuur. Leerlingen gaat letterlijk en figuurlijk hun grenzen verleggen.  

Soms hebben leerlingen net een beetje extra zorg, uitdaging of begeleiding nodig. Vanuit Move Academy vinden wij deze extra zorg niet meer dan normaal. Alle docenten, instructeurs, coördinatoren en begeleiders die vanuit Move Academy worden ingezet bij de Schoolcamps, kunnen deze extra zorg biedenDit betekent ook dat wij Schoolcamps mogelijk kunnen maken voor scholen uit het speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. 

Wij bieden de schoolkampen aan op maat en komen daarom ook graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen om uw droomkamp samen te stellen!

Wees er snel bij om uw kamp te reserveren!

Onze schoolkampen zijn beschikbaar vanaf 18 mei tot en met 3 juli 2020 en vanaf 31 augustus tot en met 25 september 2020.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact met ons op:

Bent u tijdens de zomervakantie op zoek naar een uitdagend zomerkamp voor uw kind ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk op https://outdoor-zomerkamp.nl voor meer informatie!

 

ARRANGEMENTEN

arrangementen

OVER ONS

“Wat ik hoor, vergeet ik.
Wat ik zie, herinner ik.
Wat ik doe, weet ik.”

Move Academy is een jong en dynamisch sportorganisatiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het coördineren en uitvoeren van sportactiviteiten in het onderwijs. Move Academy gebruikt sport en spel als hèt middel om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren te stimuleren. Onze kernwoorden zijn betrokkenheid, korte lijnen en enthousiasme.

KOM JIJ MOVE ACADEMY VERSTERKEN