Sportdagen

Leren door te doen
wit_paars

Wilt u een gave sportdag? Plan het met Move Academy!!

De hulp die Move Academy kan bieden bij het organiseren van een sportdag, varieert van het aandragen van ideeën en materiaal tot het verzorgen van complete sportdagen inclusief begeleiding.

Een unieke sportdag bij ons op locatie is zeker een aanrader. Wij bieden onder andere de volgende activiteiten aan: over de obstacle run, kano varen, boogschieten, longboarden, archery  tag en sport en samenwerkingsspellen. Voor een leuke afsluiter kunt u de BBQ bijboeken.

Een andere optie is dat wij een sportdag organiseren bij u op de locatie. Na een gesprek zullen we tot overeenstemming komen over de activiteiten.

Wij hebben ervaren instructeurs en sportdocenten die de activiteiten zullen begeleiden en er met jullie een gezellige, sportieve dag van maken.

Onze kamplocatie is gelegen in de Hoeksche waard op Camping Polderland, op ongeveer 10 kilometer afstand van Dordrecht en is dus goed aan te fietsen.

Bent u geïnteresseerd , heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een gesprek?  Bel of mail ons!

T: 078 844 0046      M: [email protected]

‘Move Academy haalt méér uit een sportdag!’

schoolcamps

Meer informatie

sportdagen

Meer informatie

ARRANGEMENTEN

arrangementen

OVER ONS

“Wat ik hoor, vergeet ik.
Wat ik zie, herinner ik.
Wat ik doe, weet ik.”

Move Academy is een jong en dynamisch sportorganisatiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het coördineren en uitvoeren van sportactiviteiten in het onderwijs. Move Academy gebruikt sport en spel als hèt middel om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren te stimuleren. Onze kernwoorden zijn betrokkenheid, korte lijnen en enthousiasme.

KOM JIJ MOVE ACADEMY VERSTERKEN