Sportdagen

Leren door te doen
wit_paars

Wilt u een gave sportdag? Plan het met Move Academy!!

Het organiseren van een sportdag neemt vaak veel tijd in beslag en vereist veel organisatietalent. Move Academy biedt uitgebreide programma’s  voor alle type scholen, tegen voordelige prijzen. Voor u een snelle en makkelijke manier om uw leerlingen een dag plezier te geven. Een sportdag levert niet alleen plezier, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de leerling. Denk hierbij aan samenwerken, elkaar beter leren kennen, elkaar leren respecteren en grenzen verleggen.

De hulp die Move Academy kan bieden bij het organiseren van een sportdag, varieert van het aandragen van ideeën en materiaal tot het verzorgen van complete sportdagen inclusief begeleiding.

Concreet bieden wij twee verschillende producten aan:

  • Sportdag bij uw locatie
    Na een oriënterend gesprek verzorgen wij een sportdag op maat, welke volledig gebaseerd is op de wensen van de school. Voorbeelden van uitdagende activiteiten die wij de leerlingen kunnen bieden zijn: longboarden, boogschieten en rennen over de stormbaan. Tijdens de sportdag kunnen wij naar wens onderscheid maken in activiteiten voor de onder-, midden- en bovenbouw.
  • Sportdag op onze gave kamplocatie
    Na een oriënterend gesprek verzorgen wij een sportdag op maat, u kunt een keuze maken uit drie verschillende pakketten waarbij we rekening houden met uw wensen. Op onze kamplocatie beleef je een unieke ervaring van een schoolkamp in één dag. Voorbeelden van uitdagende activiteiten die wij de leerlingen kunnen bieden zijn: razen over de obstacle run, kanoën en archery tag. Afsluiten met een gezellige BBQ is ook een optie!

Onze kamplocatie is gelegen in de Hoeksche waard op Camping Polderland, op ongeveer 10 kilometer afstand van Dordrecht en is dus goed aan te fietsen!

Wij hebben passende betalings/annuleringsvoorwaarden gesteld i.v.m. covid-19

Bent u geïnteresseerd , heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een gesprek?  Bel of mail ons!

T: 078 844 0046      M: [email protected]

‘Move Academy haalt méér uit een sportdag!’

schoolcamps

Meer informatie

sportdagen

Meer informatie

ARRANGEMENTEN

arrangementen

OVER ONS

“Wat ik hoor, vergeet ik.
Wat ik zie, herinner ik.
Wat ik doe, weet ik.”

Move Academy is een jong en dynamisch sportorganisatiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het coördineren en uitvoeren van sportactiviteiten in het onderwijs. Move Academy gebruikt sport en spel als hèt middel om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren te stimuleren. Onze kernwoorden zijn betrokkenheid, korte lijnen en enthousiasme.

KOM JIJ MOVE ACADEMY VERSTERKEN